hellaslogo final  

Σεμινάρια Διατροφής σε Μονάδες Μαζικής Εστίασης.

Οι μονάδες μαζικής εστίασης αφορούν μεγάλο οικονομικό κλάδο του Γαστρονομικού Τουρισμού, εξωτερικού αλλά και εσωτερικού. Με τον όρο Μονάδες Μαζικής Εστίασης αναφερόμαστε σε όλα τα επισιτιστικά τμήματα ξενοδοχείων, νοσοκομείων, σχολείων και επιχειρήσεων μαζικής εστίασης  (Εστιατόρια, Catering, Cafe, Bar, Clubs, Take - Away καταστήματα, Κυλικεία, Delivery κλπ).

Όπως και οι λοιπές τουριστικές επιχειρήσεις, οι Μονάδες Μαζικής Εστίασης, είναι επιχειρήσεις με σημαντικές ιδιαιτερότητες, των οποίων η επιτυχία εξαρτάται από το πόσο αποτελεσματικά θα δημιουργήσουν ένα Διατροφικά Ιδιαίτερο menu, αλλά και πώς θα κατανοήσουν τις σύγχρονες ανάγκες του καταναλωτή, βάσει της Διατροφής & της Διαιτολογίας. 

Ο ανταγωνισμός στον συγκεκριμένο κλάδο είναι ιδιαίτερα αυξημένος. Στατιστικά, από έρευνα του 2015, παρουσιάζεται πως περισσότερες από το 75% των νέων επιχειρήσεων στην Ελλάδα, αφορούν επιχειρήσεις εστίασης. Η ανάγκη ανεύρεσης εξειδικευμέων στελεχών, πάνω στις έννοιες της διατροφής & της Διαιτολογίας, γίνεται συνεχώς πιο επιτακτική. 

Το σεμινάριο "Διατροφή σε Μονάδες Μαζικής Εστίασης" διεξάγεται από Διαιτολόγο - Διατροφολόγο του Χαροκόπειου Πανεπιστημίου με cMSc “Σακχαρώδης Διαβήτης και Παχυσαρκία” από την Ιατρική Σχολή Αθηνών. 

Με την ολοκλήρωση του προγράμματος, ο χρήστης αποδεικνύει ότι είναι σε θέση να παράγει αποτελέσματα υψηλού επιπέδου και να διαφοροποιήσει ποιοτικά την επιχείρηση.   

Διάρκεια: 30 ώρες
Κόστος: € 395

Ώρες Διεξαγωγής Σεμιναρίου:
Καθημερινά: 10.00-13.00, ή 13.00-16.00
Σάββατο: 10.00-14.00

Με την παρακολούθηση του σεμιναρίου, σας προσφέρουμε επιπλέον:

  • Βεβαίωση Παρακολούθησης ΚΔΒΜ1 (με την Πιστοποίηση του ΕΟΠΠΕΠ)
  • Προώθηση Βιογραφικού σε Τουριστικές, Ξενοδοχειακές Επιχειρήσεις & Επισιτιστικούς χώρους.

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΥΛΗ Διατροφή σε Μονάδες Μαζικής Εστίασης (30 ώρες):

  • Εισαγωγή στις έννοιες της Διατροφής και της Μαζικής Εστίασης (Γνωριμία)
  • Μεσογειακή Διατροφή: Ιστορική Αναδρομή και ελληνική πραγματικότητα
  • Διατροφή και Καταναλωτής- Ετικέτες Τροφίμων/ Ο ιδιοκτήτης της επιχείρησης ως καταναλωτής - Τι γίνεται και τι πρέπει να γίνεται
  • Υγιεινή Μονάδων Διατροφής- Διάγραμμα Ροής Μονάδων Μαζικής Εστίασης- ISO- Κανόνες Υγιεινής
  • Διατροφικές Ιδιαιτερότητες και μονάδες εστίασης- Μέρος α’ (γονίδια και υγεία)
  • Διατροφικές Ιδιαιτερότητες και μονάδες εστίασης- Μέρος β’ (κοινωνικές επιταγές - προσωπικές προτιμήσεις)- Ανάθεση εργασίας 
  • Παρουσίαση εργασιών- Ανακεφαλαίωση- Συζήτηση- Μίνι Τεστ Αξιολόγησης

Επιλέξτε το πρόγραμμα που σας ενδιαφέρει και αποκτήστε και εσείς τις γνώσεις που απέκτησαν σε εμάς χιλιάδες άνθρωποι που μας εμπιστεύθηκαν από το 1992 έως σήμερα...

Εκδήλωση Ενδιαφέροντος

Invalid email address.
Invalid Input
Invalid Input

Η εταιρεία μας

company

Ενάρξεις Τμημάτων

eksetaseis

Το Blog μας

arthra

E-Learning

elearning