hellaslogo final  

Έκπτωση 20% επί των αναγραφόμενων διδάκτρων, για εγγραφές έως 28/9!!!

Ιστορία

Η Hellas Network δημιουργήθηκε το 1992, με έδρα στο κέντρο της Αθήνας. 

Ο αρχικός σκοπός και όραμα, ήταν η παροχή υψηλών συμβουλευτικών υπηρεσιών (consulting) γύρω από θέματα Human Resources και ζητήματα εύρεσης εργασίας για στελέχη επιχειρήσεων. Με την εξέλιξη της πληροφορικής και την ολοένα και αυξανόμενη ανάγκη για εξειδικευμένους χρήστες εφαρμογών, το Microsoft Office άρχισε να μπαίνει πολύ υψηλά στην λίστα των απαιτήσεων μίας επιχείρησης για τον υποψήφιο εργαζόμενό της. Το 1995 δημιουργήσαμε - από τoυς πρώτους τότε 10 στην Ελλάδα - ταχύρυθμα σεμινάρια για χρήση Η/Υ. Πρώτα μαθήματα ήταν η εκπαίδευση του MS Office και φυσικά εκείνη την εποχή των windows 3.1TM και Windows 95TM

Aπό τότε μέχρι σήμερα, οι ανάγκες για γνώση και εξειδίκευση έχουν πολλαπλασιαστεί αντίστοιχα με την εξέλιξη της τεχνολογίας και τις απαιτήσεις της αγοράς. Η εταιρεία μας παρόλο το δυσμενές επιχειρηματικό περιβάλλον και τις δύσκολες συνθήκες της αγοράς, το καλοκαίρι του 2013 δημιούργησε ένα καινούριο - μεγαλύτερο χώρο για να καλύψει τις εκπαιδευτικές ανάγκες των μαθητών μας.

Το νέο μας περιβάλλον διαθέτει εκπαιδευτική δυνατότητα άνω των 500 μαθητών το μήνα, ενώ η μοντέρνα και εξελιγμένη υποδομή μας επιτρέπουν ταχύτατη πρόσβαση σε όλες τις εφαρμογές σε ένα ασφαλές και άνετο περιβάλλον.

Αποτελέσματα

Κάθε ένας από εσάς που ενδιαφέρεται για να ανανεώσει το γνωσιολογικό του επίπεδο με κάποιο νέο σεμινάριο ή να βοηθήσει το προσωπικό του να γίνει πιο ανταγωνιστικό, ενδιαφέρεται για μία συνεργασία η οποία θα αποφέρει αποτελέσματα και θα είναι ανά πάσα στιγμή διαθέσιμη και στο μέλλον. Περισσότεροι από 13.000 εκπαιδευόμενοι έχουν αναγνωρίσει την αξία της εταιρείας μας τα τελευταία χρόνια. Έχουν αποκτήσει τις πιστοποιήσεις που ήθελαν, έχουν βελτιώσει την παραγωγικότητά τους στην εργασία τους ή ακόμη και έχουν βρει νέα, καλύτερη εργασία. Η εμπειρία που διαθέτει η Hellas Network στην προσφορά περισσότερων από 100 εξειδικευμένων σεμιναρίων είναι μοναδική και ανεκτίμητη. Εκπαίδευση σε θέματα πληροφορικής, φοροτεχνικών, διοίκησης, τεχνολογίας αλλά και μία μεγάλη σειρά από εξειδικευμένες άλλες κατηγορίες σεμιναρίων μας φέρνουν στην πρώτη θέση στην αγορά όχι μόνο για τα αποτελέσματά μας, αλλά και για τις προτάσεις μας.

Μέρος της αγοράς

Η Hellas Network αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της επαγγελματικής αγοράς και των αναγκών που καθημερινά αλλάζουν. Είμαστε περήφανοι που μπορούμε να βοηθούμε επιχειρήσεις και εργαζομένους να γίνονται πραγματικά καλύτεροι και να ανταπεξέρχονται με όφελος στην σημερινή κρίσιμη οικονομική κατάσταση. Οι σύγχρονες εταιρικές υπηρεσίες που προσφέρουμε στους πελάτες μας έχουν διαμορφωθεί με στόχο το εμφανές αποτέλεσμα και την εν γένει ικανοποίηση των πελατών μας. 

Μπορούμε και βεβαιώνουμε για όλες αυτές τις υπηρεσίες ότι θα μείνετε ικανοποιημένοι και θα έχετε την πιο γρήγορη επιστροφή του αρχικού σας κόστους που είχατε ποτέ.

View the embedded image gallery online at:
https://www.hellasnetwork.gr/sxoli.html#sigProIdd9d244274e

Καταξίωση

Η Hellas Network όλα αυτά τα χρόνια έχει γίνει ένα από τα πιο γνωστά και καταξιωμένα Κέντρα Δια Βίου Μάθησης της Αθήνας. Με συνεργασίες πιστοποιήσεων από τους μεγαλύτερους φορείς της χώρας, με σύγχρονο εξοπλισμό εργαστηρίων, με εξειδικευμένα βιβλία και επαγγελματίες καθηγητές, προσφέρει λύσεις εκπαίδευσης με γνώμονα πάντα το χαμηλό κόστος, το μικρό χρονικό διάστημα και το αποδεδειγμένο αποτέλεσμα.

Στόχος μας σήμερα, μέσα από τις υπηρεσίες μας να βοηθάμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τον εργαζόμενο να ανταποκριθεί στις δύσκολες συνθήκες της αγοράς, με περισσότερα και καλύτερα εφόδια, και την επιχείρηση να ξεχωρίσει από τον ανταγωνισμό εκμεταλλευόμενη τις μεγάλες δυνατότητες της διαδικτυακής αγοράς.

Σκοπός μας η συνεχής αύξηση των ευχαριστημένων πελατών μας, η εύκολη είσοδος ή επανείσοδός τους στην αγορά εργασίας, και η δημιουργία μίας ανοικτής κοινότητας με χρήστες που μοιράζονται τις ίδιες ανάγκες και αγωνίες. Το ίδιο μότο που ξεκινήσαμε να έχουμε πριν 30 χρόνια λοιπόν έχουμε και σήμερα:

"Σας βοηθάμε να γίνετε καλύτεροι γρήγορα, εύκολα και οικονομικά"
Διονύσιος Γ. Δουβάρας

Γενικός Διευθυντής

Τελευταία Νέα

Η εταιρεία μας

company

Ενάρξεις Τμημάτων

eksetaseis

Το Blog μας

arthra

E-Learning

elearning