hellaslogo final  

Μεγάλη προσφορά! Έκπτωση 20% στα αναγραφόμενα δίδακτρα, για εγγραφές έως 1/5!!!

Hellas Network ΚΔΒΜ - Εξειδικευμένα Εκπαιδευτικά Προγράμματα - Blog

Η ηλεκτρονική μας εφημερίδα με νέα και πληροφορίες για σεμινάρια, εκπαίδευση, προσφορές και ειδήσεις που σας ενδιαφέρουν:
Font size: +

Σεμινάρια Εργασιακής Ψυχολογίας

Το σεμινάριο Εργασιακής Ψυχολογίας του ΚΔΒΜ της Hellas Network, απευθύνεται σε φοιτητές, εργαζόμενους κι επαγγελματίες διαφόρων κλάδων, που επιθυμούν μέσω της αυτοβελτίωσης και της ανάπτυξης δεξιοτήτων να γίνουν πιο αποδοτικοί κι επιτυχημένοι στην εργασία τους, αντλώντας ταυτοχρόνως ικανοποίηση από αυτήν.
 
Το Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα στοχεύει στην κατανόηση των βασικών εννοιών της ψυχολογίας, της νόησης, του συναισθήματος και της συμπεριφοράς, σε σχέση με τον χώρο της εργασίας. Επιχειρεί να εξηγήσει φαινόμενα όπως το εργασιακό στρες και το σύνδρομο επαγγελματικής εξουθένωσης, καθώς επίσης να αναδείξει μεθόδους που προάγουν την ψυχική υγεία και την ικανοποίηση των εργαζομένων, καθώς επίσης και την βελτίωση αποδοτικότητας των επιχειρήσεων. Διάρκεια 30 ώρες - Έναρξη 16/2 - Εγγραφές: https://bit.ly/3IcZ4EJ #hellasnetwork #skilling #reskilling #upskilling #κέντροδιαβίουμάθησης
×
Stay Informed

When you subscribe to the blog, we will send you an e-mail when there are new updates on the site so you wouldn't miss them.

Ξενοδοχειακά & Τουριστικά Επαγγέλματα - Γίνε Πιστο...
Σεμινάρια Photoshop

Πρόσφατα Άρθρα

Πληρωμή Διδάκτρων - Εγγραφή Online

Η εταιρεία μας

company

Ενάρξεις Τμημάτων

eksetaseis

Το Blog μας

arthra

E-Learning

elearning