hellaslogo final  

Ενημερωτικό Δελτίο για τον Κορωνοϊό COVID-19

Η Hellas Network αντιμετωπίζει με αποφασιστικότητα και αισιοδοξία τη δύσκολη χρονική συγκυρία στην οποία όλοι μας βρισκόμαστε. Σήμερα, η πρόληψη για τον περιορισμό της μετάδοσης του Κορωνοϊού COVID-19 πρέπει να αποτελεί προτεραιότητα όλων μας.

Η Hellas Network, πιστή στον ανθρωποκεντρικό χαρακτήρα της όπως ορίζει άλλωστε το αντικείμενο εργασιών της, έχει λάβει από την πρώτη στιγμή μια σειρά από έκτακτα μέτρα, τα οποία έρχονται σε πλήρη εναρμόνιση με τις υποδείξεις του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας και των Υπουργείων Υγείας & Παιδείας της χώρας μας, για να προφυλάξει στο έπακρο τους ανθρώπους της και τις οικογένειές τους.

Παράλληλα, επενδύσαμε και συνεχίζουμε να επενδύουμε σταθερά σε τεχνολογίες και εξοπλισμό που ενδυναμώνουν την απομακρυσμένη εκπαίδευση και την εργασία και εγγυώνται τη μέγιστη ασφάλεια. Η απόλυτη διατήρηση της υψηλής ποιότητας των υπηρεσιών της, που απολαμβάνετε όλοι όσοι μας έχετε εμπιστευθεί, παραμένει το κύριο μέλημά μας και οι ενέργειές μας προς αυτή την κατεύθυνση διαφυλάττουν αυτή μας τη δέσμευση.

Παρακάτω, μπορείτε να ενημερωθείτε για όλα τα έκτακτα μέτρα που με αίσθημα υψηλής ευθύνης έχουμε λάβει:

 

Υγιεινή στο Εκπαιδευτήριο & όλους τους χώρους εργασίας. Όλοι οι χώροι των Εκπαιδευτηρίων μας στη Χαριλάου Τρικούπη 24 απολυμαίνονται προληπτικά από ειδικό, επαγγελματικό συνεργείο. Έχουμε εγκαταστήσει αντισηπτικά διαλύματα στα περισσότερα σημεία για εύκολη πρόσβαση και έχουμε προμηθεύσει όλα τα γραφεία και τις αίθουσες διδασκαλίας με απολυμαντικά spray. Ενημερώνουμε καθημερινά το διοικητικό προσωπικό και τους εισηγητές μας με τα νέα μέτρα και με οδηγίες για την αποτελεσματικότερη τήρηση της υγιεινής, ειδικά από τη στιγμή που θα επαναλειτουργήσουμε και θα ξεκινήσουν εκ νέου τα μαθήματα στους σπουδαστές μας.

Εξ αποστάσεως εργασία με προσωπικό ασφαλείας. Η Hellas Network, λόγω της υψηλής εξειδίκευσης, αλλά και των επενδύσεων που έχει κάνει σε αυτό τον τομέα, διαθέτει μεγάλη εμπειρία σε θέματα εργασίας, απομακρυσμένης λειτουργίας, επίλυσης θεμάτων από απόσταση και εξασφάλιση της επιχειρησιακής συνέχειας. Η λειτουργία του Εκπαιδευτηρίου θα συνεχιστεί απρόσκοπτα, αμέσως μόλις αρθούν τα μέτρα από τα Υπουργεία Υγείας & Παιδείας. Η Hellas Network έχει σχεδιάσει και θα εφαρμόσει μία πολιτική πλήρους απομακρυσμένης εκπαίδευσης (Πλατφόρμα Σύγχρονης Τηλε-εκπαίδευσης). Έχοντας επενδύσει σταθερά στην τεχνολογική υποδομή Τηλε-εργασίας & Τηλε-εκπαίδευσης, είμαστε σε θέση να δεσμευθούμε για αδιάλειπτη υποστήριξή σας, ακόμα και στο σενάριο της καθολικής απαγόρευσης μετακινήσεων.

Αναβολή Ενδοεπιχειρησιακών Εκπαιδεύσεων. Όλα τα Ενδοεπιχειρησιακά Εκπαιδευτικά Προγράμματα, εντός ή εκτός Αθηνών έχουν αναβληθεί μέχρι νεωτέρας.

Συναντήσεις. Όλες οι συναντήσεις μεταξύ Διοίκησης, Διοικητικού Προσωπικού και Εισηγητών πραγματοποιούνται με τηλεδιασκέψεις.

Εξωτερικοί Επισκέπτες. Τηρώντας πιστά τις οδηγίες των Υπουργείων Υγείας & Παιδείας, καθώς και της Υπουργικής Απόφασης, έχουμε απαγορεύσει την πρόσβαση στους χώρους του Εκπαιδευτηρίου σε οιονδήποτε, πλην Συνεργείων Καθαρισμού.

Πιθανά Συμπτώματα. Έχει δοθεί ρητή εντολή σε όλο το προσωπικό (Διοικητικό & Εισηγητές), για οποιοδήποτε σύμπτωμα της ασθένειας COVID-19, ή ακόμα και συμπτώματα εποχικής γρίπης ή αλλεργίας, να ενημερώσουν άμεσα το γιατρό τους και την Διεύθυνση του Εκπαιδευτηρίου και να χειριστούν από κοινού τις απαιτούμενες ενέργειες.

Η Διεύθυνση της Hellas Network παρακολουθεί λεπτό προς λεπτό όλες τις εξελίξεις, ώστε να προστατεύσει με φροντίδα και ενδιαφέρον όλα τα μέλη της επαγγελματικής της οικογένειας.

Επιπλέον, θεωρεί αδιαπραγμάτευτη την διατήρηση των σχέσεων εμπιστοσύνης με όλους τους πελάτες της και θα σταθεί για άλλη μια φορά επάξια δίπλα τους σε οτιδήποτε χρειαστούν.

Με την προτροπή να παραμείνουμε όλοι ασφαλείς και με την ευχή να περάσουμε το γρηγορότερο δυνατόν από αυτό τον σκόπελο, στεκόμαστε δίπλα σας για να συνεχίσουμε να είμαστε όλοι παραγωγικοί στις δύσκολες αυτές ημέρες.


Με εκτίμηση

Εκ της Διευθύνσεως

Σεμινάρια Λογιστικής τώρα & με Elearning
Σεμινάρια Photoshop

Πρόσφατα Άρθρα

Εγγραφή στο Σεμινάριο

Κάντε γρήγορα και εύκολα την εγγραφή σας με μία προπληρωμή 150 Ευρώ:

Τελευταία Νέα

Η εταιρεία μας

company

Ενάρξεις Τμημάτων

eksetaseis

Το Blog μας

arthra

E-Learning

elearning