hellaslogo final  

Μεγάλη προσφορά! Έκπτωση 20% στα αναγραφόμενα δίδακτρα, για εγγραφές έως 29/3!!!

Ιστορία

Η Hellas Network δημιουργήθηκε το 1992, με έδρα στο κέντρο της Αθήνας. 

Ο αρχικός σκοπός και όραμα, ήταν η παροχή υψηλών συμβουλευτικών υπηρεσιών (consulting) γύρω από θέματα Human Resources και ζητήματα εύρεσης εργασίας για στελέχη επιχειρήσεων. Με την εξέλιξη της πληροφορικής και την ολοένα και αυξανόμενη ανάγκη για εξειδικευμένους χρήστες εφαρμογών, το Microsoft Office άρχισε να μπαίνει πολύ υψηλά στην λίστα των απαιτήσεων μίας επιχείρησης για τον υποψήφιο εργαζόμενό της. Το 1995 δημιουργήσαμε - από τoυς πρώτους τότε 10 στην Ελλάδα - ταχύρυθμα σεμινάρια για χρήση Η/Υ. Πρώτα μαθήματα ήταν η εκπαίδευση του MS Office και φυσικά εκείνη την εποχή των windows 3.1TM και Windows 95TM

Aπό τότε μέχρι σήμερα, οι ανάγκες για γνώση και εξειδίκευση έχουν πολλαπλασιαστεί, αντίστοιχα με την εξέλιξη της τεχνολογίας και τις απαιτήσεις της αγοράς. Η εταιρεία μας, παρόλο το δυσμενές επιχειρηματικό περιβάλλον και τις δύσκολες συνθήκες της αγοράς, το καλοκαίρι του 2013 δημιούργησε ένα καινούριο - μεγαλύτερο χώρο για να καλύψει τις εκπαιδευτικές ανάγκες των μαθητών μας.

Το νέο μας περιβάλλον διαθέτει τη δυνατότητα υποδοχής άνω των 500 σπουδαστών το μήνα και οι εγκαταστάσεις μας είναι πλήρως εναρμονισμένες με τους Ελληνικούς και Ευρωπαϊκούς κανονισμούς για την Υποδοχή ΑΜΕΑ.

Αποτελέσματα

Στην Hellas Network, επιδιώκουμε να δημιουργούμε στρατηγικές εκπαιδευτικές λύσεις τόσο για επιχειρήσεις, όσο και για επαγγελματίες, εργαζόμενους, φοιτητές, δια βίου μαθητές και ανέργους. Με περισσότερα από 30 χρόνια εμπειρίας, το κέντρο μας αναγνωρίζεται για την παροχή ποιοτικής εκπαίδευσης και πιστοποίησης, συνεργαζόμενο με κορυφαίες εταιρείες και καταξιωμένους επαγγελματίες στην ελληνική αγορά.

Περισσότεροι από 20.000 εκπαιδευόμενοι έχουν αναγνωρίσει την αξία της εταιρείας μας τα τελευταία χρόνια. Έχουν αποκτήσει τις πιστοποιήσεις που ήθελαν, έχουν βελτιώσει την παραγωγικότητά τους στην εργασία τους, ή ακόμη και έχουν βρει νέα, καλύτερη εργασία. Η εμπειρία που διαθέτει η Hellas Network στην προσφορά περισσότερων από 100 εξειδικευμένων σεμιναρίων είναι μοναδική και ανεκτίμητη. Εκπαίδευση σε θέματα πληροφορικής, φοροτεχνικών, διοίκησης, τεχνολογίας αλλά και μία μεγάλη σειρά από εξειδικευμένες άλλες κατηγορίες σεμιναρίων μας φέρνουν στην πρώτη θέση στην αγορά όχι μόνο για τα αποτελέσματά μας, αλλά και για τις προτάσεις μας.

Ενδοεπιχειρησιακή Εκπαίδευση

Ειδικευόμαστε στη δημιουργία προσαρμοσμένων εκπαιδευτικών προγραμμάτων που αποσκοπούν στην αύξηση της παραγωγικότητας, της αριστείας στις πωλήσεις, στην επίτευξη της ποιοτικής αριστείας στις διαδικασίες και λειτουργίες της επιχείρησης, στην εξυπηρέτηση πελατών, καθώς και στην απόκτηση απαραίτητων δεξιοτήτων σε εφαρμογές. Αναλαμβάνουμε να προσαρμόσουμε την εκπαίδευση στις μοναδικές ανάγκες και στόχους κάθε επιχείρησης, εξασφαλίζοντας άμεση εφαρμογή και πρακτική αξία.

Εκπαίδευση για Επαγγελματίες, Εργαζόμενους, Φοιτητές, Δια βίου μαθητές και Ανέργους

Προσφέρουμε μια σειρά από δυναμικά και αλληλεπιδραστικά προγράμματα που εστιάζουν στην προσωπική και επαγγελματική ανάπτυξη. Με πλούσιο ακαδημαϊκό υπόβαθρο και εμπειρία, οι εκπαιδευτές μας είναι δεσμευμένοι να ενισχύσουν τις δεξιότητές σας σε κρίσιμους τομείς, ανοίγοντας νέους ορίζοντες στην επαγγελματική σας πορεία.

Τα προγράμματά μας οδηγούν σε πιστοποίηση με την αξιόπιστη σφραγίδα του ΕΟΠΠΕΠ, εξασφαλίζοντας σας ένα ισχυρό βιογραφικό.

Μέρος της αγοράς

Η Hellas Network αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της επαγγελματικής αγοράς και των αναγκών που καθημερινά αλλάζουν. Είμαστε περήφανοι που μπορούμε να βοηθούμε επιχειρήσεις και εργαζομένους να γίνονται πραγματικά καλύτεροι και να ανταπεξέρχονται, στην σημερινή εποχή. 

Μπορούμε και βεβαιώνουμε για όλες αυτές τις υπηρεσίες, ότι θα μείνετε ικανοποιημένοι και θα έχετε την πιο γρήγορη επιστροφή του αρχικού σας κόστους που είχατε ποτέ.

Η δέσμευσή μας

Η Hellas Network όλα αυτά τα χρόνια έχει γίνει ένα από τα πιο γνωστά και καταξιωμένα Κέντρα Δια Βίου Μάθησης της Αθήνας. Αφοσιωνόμαστε στην παροχή εκπαίδευσης που συνδυάζει θεωρητική γνώση και πρακτική εφαρμογή. Οι εκπαιδευτικές μας προσεγγίσεις είναι ευέλικτες, διαμορφωμένες να ανταποκρίνονται στις μοναδικές απαιτήσεις της σύγχρονης εργασιακής αγοράς.

Μέσα από την ιστοσελίδα μας μπορείτε να περιηγηθείτε σε όλα τα προσφερόμενα προγράμματα και να επικοινωνήσετε μαζί μας για οποιαδήποτε απορία ή πληροφορία. 

Ανυπομονούμε να σας υποδεχτούμε στην κοινότητα της Hellas Network και να συμβάλλουμε στην ανάπτυξη και επιτυχία σας!

 

Διονύσιος Γ. Δουβάρας

Ιδρυτής & Γενικός Διευθυντής

Η εταιρεία μας

company

Ενάρξεις Τμημάτων

eksetaseis

Το Blog μας

arthra

E-Learning

elearning